OV naar stad, strand en station


Den Haag heeft een uitgebreid openbaar vervoersnet met bus- en tramverbindingen.

De HTM verzorgt het stadsvervoer, klik hier voor reisinformatie en de routeplanner van de HTM. U kunt uw openbaar vervoer ook plannen op de website  ov9292.

(Plan uw route naar B&B Haagse Bos vanaf uw huisadres op onze pagina Bereikbaarheid).

De twee routes waar het meest naar gevraagd wordt door onze gasten zijn die naar het centrum van Den Haag en naar het strand van Scheveningen:

  • Bus 24 naar het Centrum via Station Den Haag Centraal

Op een paar honderd meter van de B&B bevind zich aan de Theresiastraat, ter hoogte van het sportveldje, de bushalte Spaarwaterstraat. Hier stopt bus 24 (richting Westduin). Deze bus rijdt in een kleine tien minuten naar Centraal Station en is een minuutje later in het centrum van de stad. Uw uitstaphalte is hier: Centrum.

Op de terugweg pakt u bus 24 richting Station Mariahoeve.

  • Bus 23 naar Scheveningen Bad

Wilt u naar het strand bij Scheveningen, dan loopt u vanaf de B&B de Theresiastraat af tot u bij de stoplichten van de Laan van NOI komt. Direct aan uw rechterhand is de bushalte Theresiastraat. Hier stopt bus 23 richting Scheveningen Noorderstrand. In een klein kwartier bent u bij het eindpunt van deze lijn: het Zwarte Pad; loop hiervandaan iets verder in noordelijke richting voor rustiger strandvermaak.  De rit duurt een paar minuten korter tot halte Kuhrhaus, stap hier uit als u de pier en de promenade wilt bezoeken.

Op de weg terug naar de B&B neemt u bus 23 richting Kijkduin.


My location
Get Directions