Ontdek Den Haag – suggesties

Den Haag is een veelzijdige stad.
Zoek je informatie over de stad, het strand of de uitgestrekte natuur in de duinen?
We hebben de belangrijkste informatiebronnen voor je op een rijtje gezet!

Dit is Den Haag!
Wat, waar, wanneer – hier vind je àlles over wat er te doen is in Den Haag tijdens je verblijf.
Highlight: Haagse Routes
Online wandelroutes die je meenemen langs de verborgen hotspots en bekende highlights in Den Haag: van stranden tot winkelstraten en van restaurants tot paleizen.


Wandelen en fietsen in de duinen
Pak de fiets vanaf onze B&B en je bent binnen 10 minuten in Meijendel, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Strand Den Haag
Op deze website een fijn overzicht van het Haagse strand en Scheveningen. Alle strandtenten van Den Haag, van Kijkduin tot Scheveningen en het Zwarte Pad, netjes op een rij.

Shoppen in Den Haag
Op zoek naar de leukste adresjes voor een dagje shoppen in de Haagse Binnenstad, met suggesties voor tussendoor een kop koffie, lunch of drankje en een hapje? Hier liggen 8 shoppingroutes kant en klaar te wachten om te downloaden.

Eten in de stad
Alles is mogelijk in culinair Den Haag. Gezellig lunchen, high tea met scones, tapas prikken op het terras, chillen met fingerfood of chique dineren.

UITagenda
Alles op het gebied van theater, excursies, film, muziek en beeldende kunst

Musea en Galleries
Musea zijn van oudsher de cultural highlights van Den Haag. Maar er is meer: de stad kent steeds meer galleries. Onze tips: Galerie Nouvelles Images, Van Kranendonk Gallery, Galerie Maurits van de Laar, West, Nest, heden, Galerie Ramakers. Of loop als je je kunst wat minder high art wilt, links en rechts de kunsthandels en galleries binnen op het Noordeinde (tussen Paleis Noordeinde en de Hogewal). Sla even linksaf de Hogewal op als je het einde van het Noordeinde hebt bereikt en bezoek Stroom, goed voor het contrast.


Openbaar vervoer in Den Haag
Met een handige routeplanner en een lijnennetkaart.

Webwinkel VVV Den Haag
Goed voor de voor- en de napret.