Bereikbaarheid

Bed en Breakfast Haagse Bos
Cornelis Houtmanstraat 103
2593 RG Den Haag
+31 626 352 214

Routebeschrijving naar B&B Haagse Bos
Onze B&B ligt nèt buiten het centrum van Den Haag en is dan ook eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

We komen met het openbaar vervoer

Reis met de NS naar Centraal Station Den Haag.

Per bus (24) vanaf Centraal Station
Op het busplatform boven het station neemt u bus 24 richting Mariahoeve. Na een minuut of vier stapt u uit op de Theresiastraat, halte Spaarwaterstraat. U loopt verder in dezelfde richting (‘de bus achterna’) langs het sportveldje tot u aan uw linkerhand een Chinees afhaalcentrum ziet. Hier slaat u linksaf de Cornelis Houtmanstraat in en al snel, aan uw linkerhand, treft u de B&B aan.

U kunt eenvoudig uw reis plannen met deze link op 9292.nl

Looproute vanaf Centraal Station Den Haag

Op perron nr. 12 bevindt zich na ca. 30 m aan de linkerkant een uitgang die naar het Rijksarchief en de Koninklijke Bibliotheek leidt.
Verlaat het station via deze uitgang. Loop langs het Centraal Bureau voor Genealogie (aan uw rechterzijde) en volgt het voetpad tussen de bebouwing door tot u bij de de Prins Clauslaan komt. Steek dit kruispunt over (u bevind zich even boven de drukke Utrechtse Baan) en loop vervolgens een minuut of 10 door de gezellige Theresiastraat tot u aan uw linkerhand een sportveldje ziet en kort daarop een Chinees afhaalrestaurant. Hier slaat u linksaf de Cornelis Houtmanstraat in en al snel, aan uw linkerhand, treft u de B&B.

We komen met de auto

Per auto (via de Utrechtse baan) vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam
U volgt de A12 tot aan de afslag Centrum Zuid (afrit 2)
Aan het eind van de afslag Centrum Zuid, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor (u steekt de Juliana van Stolberglaan over) waarna u direct rechts voorsorteert en bij de stoplichten rechtsaf de Theresiastraat inrijdt. De Theresiastraat is een levendige winkelstraat met een ‘rustig stuk’. Daar, op het rustige stuk na de fietsenmaker en het sportveldje slaat u linksaf de Cornelis Houtmanstraat in. Nummer 103 vindt u vrijwel gelijk aan het begin van deze straat, aan uw linkerhand.

Elke werkdag na 14:00 en het gehele weekend kunt u vrij parkeren in de straat. Meer informatie over parkeren rond de B&B vindt u op deze pagina.

Plan uw reis op onderstaande kaart, klik op ‘Directions to’ om uw vertrekpunt in te voeren.

 

My location
Get Directions