• het haagse bos

Welkom!

 

Bed & Breakfast Haagse Bos is een charmant stadsappartement in het rustige Bezuidenhout, gelegen op een steenworp afstand van het Haagse Bos.
Centraal gelegen tussen het stadscentrum (vijf fietsminuten) en het omliggende groen is het de ideale locatie voor mensen die graag de geneugten van de stad afwisselen met de rust van de duinen, bos en strand.

Persoonlijker dan een hotel, veel comfort en privacy…

Ruimte
Op de eerste en tweede verdieping van ons huis hebben we aan de zonnige achterzijde een fijn gastenverblijf gerealiseerd, stijlvol ingericht met oog voor detail. U heeft de beschikking over een woonkamer, een aparte slaapkamer met Auping bedden, een luxe badkamer met bad, douche en toilet en een slim keukentje met oven-magnetron, kookplaten en een ijskast.

Voorzieningen
In het hele gastenverblijf is Wifi beschikbaar.
Koffie en thee zijn gratis, evenals het gebruik van de twee gastenfietsen.
Het appartement is rookvrij. Op de balkonnetjes van de woon- en slaapkamer mag natuurlijk wel gerookt worden.
In de weekends en op werkdagen na 14:00h vrij parkeren in de straat. Onbeperkt gratis parkeren op 400 meter van het appartement. Meer over parkeren…

Het ontbijt wordt voor u klaargezet in de koelkast van het keukentje. Als u niet té vroeg opstaat treft u vers brood aan van bakkerij Hessing. ‘Omfietsbrood’ volgens velen.

Aantal logés
Het gastenverblijf is geschikt voor één of twee personen met een uitloop naar drie. Het tweepersoonsbed in de slaapkamer kan op uw verzoek uit elkaar worden geschoven zodat twee éénpersoonsbedden ontstaan. Indien gewenst kan op de sofa in de woonkamer een derde gast zeer comfortabel slapen.

Gastenfietsen
Er staan drie heerlijke fietsen voor u klaar waarmee u op uw gemak de stad kan verkennen of een fietstocht door de duinen kan maken.

 

boek nu!

Meer foto’s van de B&B treft u hier…